Bemutatkozás

A CitiReal az irodai tranzakciók szakértője

 

 Üdvözlöm ! Papp Róbert vagyok a CitiReal Ad​visors alapítója és ügyvezető igazgatója.

Az elmúlt 20 évben a kereskedelmi ingatlanok területén dolgoztam, mint tanácsadó és bérbeadási szakértő. Az ingatlan szektor a szakmám és a hobbim.

Karrierem során több mint 250 000 m2 sikeres ingatlanfejlesztési és hasznosítási projektben vettem részt, olyan ismert projektek bérbeadóit támogatva, mint az Office Garden Irodapark, BSR Center, Corvin Sétány, Kalvin Center, Krisztina Palace, RiverPark vagy a Corvin Irodaház.

Ezzel párhuzamosan a budapesti irodapiac egyik legaktívabb bérlőképviseleti tanácsadójaként a legnagyobb hazai és nemzetközi nagyvállalatok ingatlanhasználattal kapcsolatos feladatainak kezelésében vettem részt, mint a Bridgestone, AEGON, Tata Consultancy Services, LogMeIn, Ustream, Alpiq. Munkám során széleskörú és mély tapasztalatokat szereztem a közép és multinacionális vállalkozások ingatlanhasználattal kapcsolatos döntéseinek megismerésében.

Azzal a szándékkal hoztam létre a CitiReal-t, hogy ügyfeleink és megbízóink ingatlanokkal kapcsolatos feladatainak, problémáinak sikeres kezelésére egy újfajta szemléletű, pro-aktív szolgáltatást nyújtsunk, ezzel is támogatva őket üzleti céljaik elérésében.

Hitvallásunk szerint a SIKER receptje az, amikor a pro-aktivitás szakismerettel és megfelelő képességekkel párosul.

Partnereink

Zane Systems
PWX  PROTOWORX
Alpiq
HRN