BUDAPEST LEGJOBB IRODÁI

A CITIREAL AZ IRODABÉRLETI TRANZAKCIÓK SZAKÉRTŐJE. KOLLÉGÁINK TÖBB MINT 20 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZNEK A HAZAI ÉS NEMZETKÖZI VÁLLALATOK ÚJ IRODA KERESÉSI PROJEKTJEINEK SIKERES LEBONYOLÍTÁSÁBAN. NÉZZEN KÖRÜL A KÍNÁLATUNKBAN VAGY ÍRJA MEG MILYEN IRODÁT ÁLMODOTT MEG CÉGÉNEK ÉS MI SEGÍTÜNK ELÉRNI A CÉLOKAT !

Further Properties

Miért a CitiReal ?

A CITIREAL CÉLJA, HOGY PROFESSZIONÁLIS INGATLAN SZAKÉRTŐ TÁMOGATÁST NYÚJTSON PARTNEREINEK AZOK IRODAHASZNÁLATTAL VAGY HASZNOSÍTÁSSAL KAPCSOLATOS FELADATAIK GYORS ÉS SZAKSZERŰ ELVÉGÉZÉSBEN. SZAKÉRTŐINK KITERJEDT TAPASZTALATAI, A LEGJOBB PIACI STRATÉGIÁK ISMERETE ÉS KÉSZSÉGSZINTŰ ALKALMAZÁSA, VALAMINT RÉSZLETES ADATBÁZISUNK SEGÍTSÉGÉVEL MINIMÁLIS IDŐRÁFORDÍTÁSSAL ÉS A LEGKEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEL MEGTALÁLHATJA AZ ÖN CÉGÉNEK LEGMEGFELELŐBB LEHETŐSÉGET.

KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS

Optimalizálja cége irodahasználattal kapcsolatban felmerülő költségeit ! Segítségünkkel a legkedvezőbb feltételekkel találhatja meg a cége működését leghatékonyabban támogató ingatlant.

FÓKUSZÁLJON CÉGÉRE !

Segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodakeresésre és a tárgyalási folyamatra fordított időt, miközben Ön és kollégái a cég fő tevékenységére tudnak fókuszálni. 

KÉNYELEM

Közvetlen kapcsolattartóként egy kézből biztosítjuk Önnek az irodahasználattal kapcsolatos döntésekhez szükséges összes információt és hozzáférést a bevált irodabérleti megoldásokhoz.

SZAKÉRTELEM

Több mint 15 éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva megalapozott és jó döntéseket hozhat cége irodahasználatával kapcsolatos munkája során.

Our collegues

Please contact us with confidence !

Papp Róbert
irodaingatlan szakértő, ügyvezető

Papp Róbert

+36-30-7 324 232 details
Borbiró Attila
irodaingatlan szakértő

Borbiró Attila

+36-30-868 6612 details
Horváth István
Irodaingatlan szakértő

Horváth István

+36-30-583 8853 details
15
ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT
500 000
m2 IRODA BÉRBEADÁSÁBAN SZERZETT TAPASZTALAT
800
IRODAINGATLAN
9400
CÉG IRODAHASZNÁLATI ADATA

Our Clients told

Briglovics Gábor
Briglovics GáborAlpiq Csepel / Vezérigazgató

"A CitiReal iroda szakértőivel hosszú távú és sikeres együttműködést tudhatunk magunk mögött. Segítségükkel minden esetben kiváló és költséghatékony megoldásokat tudtunk megvalósítani cégünk irodahasználattal kapcsolatban felmerülő kihívásaira, legyen szó új iroda keresési projektről vagy a meglévő szerződésünk újratárgyalásáról. Szakmai tapasztalataiknak köszönhetően gyorsan felmérték, kidolgozták és megvalósították a céljainkat és a működési sajátosságainkat támogató üzleti, műszaki és szerződéses megoldásokat.?

Wehring Tamás
Wehring TamásUnit4 CODA, ügyvezető igazgató

"A CitiReal szakértői rekord idő alatt végezték el részünkre a cégünk működését legjobban támogató irodai megoldások felkutatását, az ajánlatok kiértékelését és a teljes tárgyalási folyamat menedzselését. A döntéshez szükséges információkat a cég belső rendszereiben használt formátumban bocsájtották rendelkezésünkre, így jelentősen csökkent, illetve tervezhetővé vált kollégáink időráfordítása. A költözési projektet határidőre zártuk, javultak a munkakörülményeink és nem utolsó sorban jelentős költségcsökkentést értünk el."

Láncos Áron
Láncos ÁronMádiLáncos Studio - tulajdonos, vezető tervező

"Az elmúlt években több sikeres projektünkön dolgoztunk egy csapatban a CitiReal iroda szakértőivel. A munkafolyamatokat nagymértékben segítette, hogy szakmai tapasztalataiknak köszönhetően nem csak a szerződéses és az irodapiaci sajátosságokat ismerték, hanem a műszaki és költségvetési terület összefüggéseit is átlátták. Ezzel kiváló támogatást nyújtottak számunkra, hogy ügyfeleinknek reális költségek mellett egyedi és funkcionális irodai tereket tudjunk tervezni."

Office lease or purchase ?
Aiming to find your dream office in the most convenient way ?
Next

Our partners

Zane Systems
PWX  PROTOWORX
Alpiq
HRN