BÉRLŐKÉPVISELET

Ingatlan szakértők dolgoznak cége sikeréért

A gyakorlati tapasztalatok szerint az ingatlanhasználattal kapcsolatban felmerülő költségek a vállalkozások 3-5. legnagyobb költség elemét teszik ki, míg az ingatlan hatékonysága, funkcionalitása és minősége jelentős hatással van a cég eredményére és a dolgozók elégedettségére. Nem véletlen, hogy a világ legsikeresebb vállalatai, mint a Google, az Apple, vagy a GE kiemelt hangsúlyt fektetnek a működésüket legjobban támogató munkakörnyezet kialakítására.

Bérlőképviseleti szolgáltatásunkat azon cégek részére dolgoztuk ki, akik felismerték ezeket a trendeket és a lehető leghatékonyabb eszközökkel szeretnék kialakítani saját ingatlanhasználati stratégiájukat, megfogalmazni a cég sikeres működését támogató iroda kritériumokat, optimalizálnák vagy csökkentenék az irodahasználattal kapcsolatos költségeket és a rendelkezésre álló erőforrásokat csak az ezen kritériumoknak legjobban megfelelő ingatlanok átfogó viszgálatára fordítanák.

A sikeres szakértői együttműködésünk kulcsa partnereink üzleti céljainak, működési sajátosságainak és a használt ingatlannal szemben támasztott követelményeinek minél részletesebb megismerése. Ezen információk birtokában a teljes kiválasztási és tárgyalási folyamat proaktív menedzsmentjét képesek vagyunk ellátni az igények megfogalmazásától, a lehetséges ingatlanok bemutatásán és tendereztetésén át a szükséges szerződések lezárásáig.

Munkánk során garantáljuk, hogy partnereink érdekeit szem előtt tartva a lehető legkedvezőbb bérleti feltételekt érjük el.

Keresse bizalommal szakértőinket, akik egy egyalkalmas ingyenes konzultáció alkalmával szívesen állnak rendelkezésére a cégük terveihez igazodó megoldások előzetes felméréseben ! 

Partnereink

Zane Systems
PWX  PROTOWORX
Alpiq
HRN