IRODAKERESÉS

Nehezebb, mint gondolná

Nem szeretné a várost járni KIADÓ IRODA táblákra vadászva ? Minimalizálná az irodakeresésre fordított időt, de szeretné megismerni a cége működését legjobban támogató bérleti lehetőségeket ?

Az ideális irodaingatlan megtalálása és biztosítása nehéz és összetett folyamat, mely időráfordítás igényét felméréseink szerint a válalkozások 80 %-a jelentősen alábecsüli. Tudta például, hogy a konkrét irodamegtekintések megszervezése és lebonyolítása az elvégzendő feladatok maximum 10 %-át teszik ki egy irodai költözés esetében ?

A CitiReal szakértői támogatást nyújtanak Önnek az irodabérlettel kapcsolatos igényeik pontos megfogalmazásában és az ezeknek megfelelő ingatlanok bemutatásában. Rövid határidő alatt vállaljuk igényük professzionális, a bérbeadói oldalnak értelmezhető formában történő összeállítását és a lehetséges ingatlanok bemutatását.

Független szakértőként garantáljuk, hogy csak olyan opciókat mutatunk be Önöknek, melyek a lehető legnagyobb mértékben megfelelnek az elképzeléseknek.

A tárgyalási folyamatban aktívan részt veszünk és támogatjuk a feleket egy korrekt megállapodás lezárásában. Irodakereső szolgáltatásunk a bérlők részére ráadásul INGYENES.

Keresse meg álmai irodáját részletes keresőnkben vagy lépjen kapcsolatba szakértőinkkel !

Partnereink

Zane Systems
PWX  PROTOWORX
Alpiq
HRN