Blog

0 hozzászólás

Milyen lesz a jövő irodája ?

Milyen lesz a jövő irodája ?

Az ACORA kerekasztal-beszélgetést szervezett, amelyben piaci szereplőkkel tekintették át a irodapiacot: vállalati, bérlői oldalról vizsgálva a pandémia által hátrahagyott új világot, a hibrid irodák előnyeit, lehetőségeit és az új típusú munkahelyek kihívásait.

Az ACORA aktív tagjaként cégünket Papp Róbert ügyvezető képviselte a kerekasztal-beszélgetésben, mely a pandémia kapcsán felmerülő irodahasználati kérdésekre kereste a válaszokat.

Tovább olvasok »
0 hozzászólás

Short-term crisis, long-term opportunity ?

Szerintem igen. A Covid-19 hatásait minden piac és szereplő érzi a saját bőrén és a médiából is ez árad felénk. Senki nem tudja kivonni magát a hatása alól. Azoknak a cégeknek, akik megfelelő fundamentumokkal rendelkeznek érdemes lehet lépniük, átszervezniük, optimalizálniuk. A szakterületünkön a kereskedelmi bérleményeknél az elmúlt 5 évben elképesztő tulajdonosi erőfölényt tapasztaltunk. Mikor lehetne rugalmasabb hozzáállásra számítani, ha nem most ? Mikor lehetne végre elérni azt a kedvezményt vagy feltételt, ami támogatná a céged munkáját, ha nem most ? Mindig is a fair bérleti kondíciók híve voltam, nem szeretnék irreális víziókat sugallni a bérlőknek. De minden szereplőnek, így a bérbeadóknak is látnia kell, hogy a trend megváltozott és rájuk is igaz lesz Darwin mondata: "Nem a legokosabb fajok, és nem is a legerősebbek maradnak életben, hanem azok, amelyek a legjobban képesek alkalmazkodni, amelyek a legfogékonyabbak a környezetükben végbemenő változásokra." Nos, valami gyökeresen megváltozott. A kérdés az, hogy küldünk-e még egy koronás poént messengeren vagy feltűrjük az ingünket ? A mi ingujjunk már fel van tűrve. A munkához pedig minden alap adott a modern eszközök segítségével. Beszéljünk! hashtag#longtermopportunity hashtag#bepositive
No alt text provided for this image
Open article: Black Swan Events: Short-term Crisis, Long-term Opportunity by visualcapitalist.com
 

Tovább olvasok »

Partnereink

Zane Systems
PWX  PROTOWORX
Alpiq
HRN